Accessoires

Accessoires

Een stijlvolle man weet dat de juiste accessoires een outfit compleet maken. Of het nu gaat om die subtiel gekleurde zijden das, de leren riem in dezelfde kleur als de schoenen of om een mooi horloge; accessoires maken het totaalplaatje af.

Leren riem

Leren heren riemen voor een stijlvolle outfit

Kies ook bij accessoires voor kwaliteitsproducten, vaak zijn juist deze kleine eye-catchers artikelen die lang meegaan omdat ze niet elke dag gedragen worden. Een klassieke leren riem met een bescheiden gesp blijft eigenlijk altijd in de mode. Bij de aanschaf van een nieuwe kleur schoenen is het dan wel zo mooi om meteen een riem in dezelfde kleur te kopen. Als je niet elk seizoen de basis kleuren hoeft te vervangen dan kan je elke keer een andere kleur toevoegen aan de collectie en grijp je nooit mis. Natuurlijk horen bij de casual outfits weer een ander soort riem dan bij de zakelijke garderobe. Casual riemen zijn vaak net iets breder en robuuster van leersoort en ook de gesp is meer aanwezig. Dit soort riemen is wat meer aan mode onderhevig, maar nog steeds geldt, kies voor een mooi kwaliteitsproduct en dan heb je er lang wat aan.

Zijden stopdas

Speel met kleur

De stropdas verandert niet zo snel, af en toe zijn ze wat breder, dan weer wat smaller, maar de klassieke stropdassen blijven eigenlijk altijd goed. Een zijden stropdas is vaak mooi intens van kleur, kreukelt niet en blijft mooi in gebruik. Vaak krijgen ze nog een speciale vlekwerende coating waardoor ze ook niet zo snel vies worden en naar de stomerij moeten. Een mooie stropdas kan zo makkelijk jaren in je collectie blijven. Hoe meer stropdassen je hebt, hoe minder vaak ze gedragen worden en hoe langer ze leuk blijven. Een andere stropdas geeft dezelfde outfit een hele nieuwe look. Een voordelige manier om afwisseling aan te brengen in je garderobe en mee te gaan met de kleuren van het seizoen zonder meteen alles om te hoeven gooien.

Bretels

Als je liever geen riem draagt dan zijn bretels een perfecte oplossing om de broek op de juiste plek te houden. Bretels zijn ook vaak een fashion statement ondanks dat het niet echt een artikel is dat door de mode beïnvloed wordt. Kies eens voor een breder model met een subtiele krijtstreep op een stipje om uw outfit een unieke twist te geven.