Over deze site

Over deze site

Olympischeoverhemden.nl is er speciaal voor mannen die werk als topsport zien! In dit blog bespreken we uiteraard heel veel overhemden, maar verder ook alles wat jouw outfit compleet maakt voor een Olympische werkdag! Zo bespreken we de ideale sokken, T-shirts, stropdassen, pakken, pantalons en riemen.

Je vindt hier echt alles wat je nodig hebt

Kleding maakt de man, het is maar een uitdrukking, maar ondanks dat kleding echt niet alles bepalend is, zorgt de juiste kleding wel voor een goede eerste indruk; en die kan je maar een keer maken! Kies kleding die past bij jou, maar ook bij je werkomgeving. In veel bedrijven zijn er (ongeschreven) kledingvoorschriften en vaak wordt een overhemd en een nette pantalon wel op prijs gesteld. Strak in het pak met een stijlvol overhemd en een stropdas is natuurlijk ontzettend mooi, maar niet voor iedereen een outfit waar zij zich prettig in voelen. Blijf bij jezelf en op die manier straal je uit wie je bent en waar je voor staat en ben je het beste in staat om top prestaties te leveren!

Overhemden zijn een zeer belangrijk onderdeel van je kledingstijl, meer dan een broek zorgen ze toch voor het beeld wat iemand van je krijgt. Veel overhemden zijn echt zo leuk dat je ze niet draagt omdat het moet, maar gewoon omdat je ze mooi vindt en ze lekker zitten. Als je dan ook nog kiest voor strijkvrije overhemden dan heb je er ook nog eens weinig werk aan en kan je je energie gebruiken voor nuttigere zaken.

Op Olympischeoverhemden.nl zullen we je helpen om wegwijs te worden uit het grote aanbod overhemden dat er is en je advies te geven op het gebied van niet alleen overhemden, maar over je hele outfit. Het is uiteindelijk het totaalplaatje dat telt, maar het is ook heel belangrijk dat je kleding draagt die bij jou past en waar jij je prettig in voelt.

Ook online verkrijgbaar

Alle beschreven overhemden zijn o.a. verkrijgbaar bij de online overhemden webshop Hemdvoorhem.