gadgets

gadgets

Als je googelt op gadgets voor mannen dan is er aan keuze geen gebrek. Wat opvalt is dat de meeste gadgets duidelijk zijn gemaakt met het idee dat iemand iets zoekt om cadeau te doen aan een man, maar geen idee heeft wat. Het grote deel heeft een hoog grappig vermogen maar eigenlijk weinig toegevoegde waarde. Dus afhankelijk van of je gaat voor de snelle glimlach bij het geven van een cadeau of toch liever gaat blijvend plezier, kan je of een gadget geven of iets kiezen wat net wat persoonlijker is. Heel traditioneel, maar heel veel mannen zijn nog steeds blij met mooie boxers, fijne sokken, een heerlijke geur of een zachte badjas.

Geef eens wat anders cadeau

Keuze genoeg

Het blijft altijd lastig om een leuk cadeautje te bedenken voor een man. Vandaar natuurlijk dat er zoveel gadgets te koop zijn voor een prijs waarvoor je nog wel eens een presentje wil geven. Toch kan je veel mannen een plezier doen met een setje knappe boxers van bijvoorbeeld Muchachomalo, Calvin Klein of Armani. De maat is vaak best te achterhalen en als je het online bestelt dan kan het altijd weer retour gestuurd worden als je een verkeerde maat of model hebt besteld.

Sokken

En het lijkt suf, maar sokken zijn toch ook altijd een welkom cadeau. Kies klassiek voor Falke, Burlington of Hugo Boss of ga juist voor grappig en kleurrijk met Happy Socks. De sokken van Calvin Klein zijn ook een aanrader en vooral bij de jeugd erg populair. De maat is meestal redelijk variabel dus daar ga je ook niet zo snel de mist mee in.

Of parfum

Een geur is natuurlijk ook altijd welkom, het blijkt namelijk dat mannen die zelden voor zichzelf kopen en ook eigenlijk verwachten dat ze die wel cadeau zullen krijgen. Het fijne is dat ze er dan ook zeker blij mee zullen zijn!