Olymp Luxor comfort fit

Olymp Luxor comfort fit

Comfort en mode gaan heel goed samen. In de Olymp Luxor comfort fit kun je vrijuit bewegen zonder dat ook maar één moment gehinderd wordt door het overhemd dat je draagt. En dat is wel zo prettig voor een actieve man als jij.

Optimale bewegingsvrijheid

De Olymp Luxor comfort fit staat bekend om de optimale bewegingsvrijheid. De overhemden zijn gemaakt van soepele stoffen die moeiteloos met je mee bewegen. Je hebt geen last van knellende naden die je belemmeren. En door het rechte model passen deze overhemden bij elke man, of je nu slank, normaal of wat steviger bent. De Olymp Luxor comfort fit is gemaakt van 100 % katoen van de hoogste kwaliteit. Hierdoor blijven de overhemden lang mooi. Je hoeft er ook weinig voor te doen om onberispelijk voor de dag te komen. Want net als alle andere modellen van Olymp, is de Luxor comfort fit kreuk- en strijkvrij. Ideaal voor mannen die liever hun tijd besteden aan andere zaken dan aan strijken!

Olymp Luxor comfort fit overhemden voor elke gelegenheid

De Olymp Luxor comfort fit overhemden zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en dessins. Door deze grote variatie kun je er eindeloos mee combineren. De overhemden zijn ontworpen met een groot gevoel voor mode. Dit maakt ze geschikt voor veel verschillende gelegenheden. Je gaat er net zo gemakkelijk mee naar kantoor als dat je uit eten gaat met de familie. Want met een Olymp Luxor comfort fit overhemd zit je altijd goed. Heb je een zakenafspraak? Kies dan voor ingetogen blauw of grijs. Een mooi jasje er overheen en je bent helemaal klaar om een succesvolle deal te sluiten. Wil je iets minder formeel voor de dag komen, dan draag je een Olymp overhemd met een subtiele print of vrolijke kleur. Zo laat je meteen jouw eigen stijl zien.