OLYMP overhemden

OLYMP overhemden

OLYMP is een merk van casual en zakelijke overhemden. De overhemden van dit merk zijn van honderd procent katoen, strijkvrij en de stof van deze overhemden zijn ademend en vriendelijk voor de huid, hiernaast kennen de hemden een uitstekende vocht opname. Naast het ontwerpen en produceren van overhemden, is OLYMP ook leverancier van heren truien en bijpassende stropdassen.

Olymp overhemd

Een Olympisch gevoel

Voor een sporter is een olympische medaille halen het hoogtepunt van een sportcarrière. Het gevoel wat dat geeft is niet te beschrijven. Het is niet voor niets dat de fabrikant van één van de beste overhemden de naam OLYMP heeft gekozen. Dat zegt iets over het doel wat deze firma mee wil geven aan de dragers van hun overhemden. Met het dragen van een OLYMP overhemd zal je niet meteen beter gaan sporten, maar je wel zelfverzekerder en succesvoller gaan voelen.

De nieuwe collectie OLYMP overhemden bestaat dan ook uit overhemden, die de man van de moderne tijd graag draagt. Moderne kleuren, motieven en elke keer nieuwe modellen zijn altijd aanwezig in de collectie. OLYMP is niet voor niets marktleider en zal dus ook de oude en vertrouwde veelgevraagde modellen in de collectie houden. Hier en daar een beetje aangepast aan de tijd.

Een sporter zal tijdens het uitoefenen van zijn sport waarschijnlijk geen overhemd dragen. Wat dat betreft is de vergelijking met de Olympische Spelen niet goed gekozen. Maar daar gaat het niet om. Het gevoel de beste te zijn, iets presteren en je goed voelen. Dat is de gedachte achter de naam OLYMP. Een sporter zoekt voor zijn kleding altijd de beste materialen om optimaal te kunnen presteren tijdens het sporten. Dat geldt ook in het dagelijkse zakenleven. Ook dan moet je presteren en je aandacht niet gaan naar niet lekker zittende kleding. Dat is precies wat OLYMP wil bereiken met zijn overhemden.

De overhemden zijn zo comfortabel en gewild, dat er ook truien, vesten en stropdassen in de collectie zijn gekomen. In het zakenleven zijn geen medailles te behalen. Daar geldt succesvol zijn en dat gevoel begint met je lekker voelen in je kleding en er goed verzorgd uitzien.

Overhemden

Bij het merk OLYMP kan er onderscheid gemaakt worden tussen de normale en strijkvrije overhemden. Ook is er een hoge diversiteit aan kleuren en designs verkrijgbaar. OLYMP is zowel in de fysieke winkels als online te verkrijgen. De ”Luxor Comfort Fit overhemden” hebben een normaal recht model, de ”Luxor Modern Fit” overhemden zijn modieus getailleerd en de ”Level five” is strak getailleerd Bij het kopen van de overhemden zijn er een aantal confectiematen van belang.

  • Halsomvang (boordmaat)
  • Armlengte
  • Borstwijdte
  • Buikmaat (taillewijdte)

Wat maakt het OLYMP overhemd zo mooi?

Over smaak valt niet te twisten. Toch is elke man er over eens dat een OLYMP overhemd mooi is. Waar komt dat door? Belangrijk is de kwaliteit. Goede kwaliteit zie je en dat valt dan ook meteen op. De kwaliteit zit vooral in de materialen, die gebruikt worden. Meestal is dat eersteklas katoen, bewerkt met milieuvriendelijke verf. Is het katoen vermengd met bijvoorbeeld elastan, dan kan je er op rekenen dat ook dat op verantwoorde wijze is gedaan.

Een ander belangrijk aandeel is de afwerking van de overhemden. Er wordt niets aan het toeval overgelaten. Aan elk detail wordt evenveel aandacht besteedt. De kragen zijn mooi afgewerkt, extra stevig en vaak met een mooie contrast kleur aan de binnenkant afgewerkt. Voor de manchetten geldt hetzelfde. Ook die zijn goed stevig, vaak dubbel, blijven goed in vorm en ook weer prachtig afgewerkt met goed stiksel en contrast. Ook aan de drager van manchetknopen is gedacht en vaak kan de manchet dan zowel met knoopjes als met manchetknopen gedragen worden. Een OLYMP overhemd kan zowel met als zonder borstzakje zijn. Zit er wel een borstzakje op, dan is hierop vaak subtiel het logo aangebracht. Zonder borstzakje is het logo vaak terug te vinden op één van de manchetten. Dit zijn alleen nog maar de details op het overhemd. De kleuren en motieven van de overhemden zijn modern en geregeld komen er nieuwe bij.

Natuurlijk blijft het klassieke overhemd altijd bestaan. Het enige wat OLYMP daar aan veranderd is de kwaliteit die hoort bij de tegenwoordige tijd. Als laatste en zeker niet de onbelangrijkste reden is de pasvorm waardoor een OLYMP overhemd mooi is. Een OLYMP overhemd past altijd perfect, omdat er voor ieder postuur een geschikt overhemd in de collectie is. Daarbij is een OLYMP overhemd strijkvrij, waardoor het er ook nog eens altijd netjes uitziet.


Heren truien en bijpassende stropdassen

OLYMP is natuurlijk bekend om haar strijkvrije overhemden (Non Iron), maar ze hebben daarnaast ook bijpassende truien en stropdassen. Het grote voordeel van deze aangevulde collectie, is dat je hiermee altijd een perfect passende outfit scoort. De kleuren en het materiaal gebruik matchen altijd perfect! Daarnaast zijn de stropdassen behandeld met nanotechnologie. Deze hoogstaande technologische behandeling, zorgt ervoor dat de dassen gegarandeerd vlekvrij zijn!

Bekijk de gehele collectie van OLYMP >>