OLYMP verkooppunten

OLYMP verkooppunten

OLYMP is in Nederland bij meer dan 200 winkels verkrijgbaar. Met de zoek functie op de Duitse website van OLYMP, kan je eenvoudig en snel de verkooppunten vinden bij jou in de buurt. Ook kun je met gemak je overhemden, truien en stropdassen van OLYMP online bestellen!

 

 

OLYMP is in 1951 begonnen. Niet meteen in de hele wereld. Nee op een zolderkamertje in Bietigheim in Duitsland. Op dit moment worden er in 40 verschillende landen OLYMP overhemden verkocht. Dat kan je zeker een succes noemen. Toch is OLYMP kieskeurig in het bepalen wie verkooppunt van hun overhemden mag zijn. De goede naam als het gaat om de beste kwaliteit overhemden wil OLYMP bewaren. De verkooppunten van OLYMP overhemden moeten dan ook aan eisen voldoen. Deze verkooppunten moeten winkels zijn, die mannenmode van kwaliteit verkopen en een goede service verlenen. Hier wordt scherp op gelet.

In de vorige eeuw werd het OLYMP overhemd gekocht in de heren modezaak. Niet overal was deze te vinden en moest men stad en land afgaan om het mooie OLYMP overhemd aan te schaffen. Tegenwoordig wordt er online gekocht. Ook OLYMP heeft daar geen problemen mee en wil ook online graag de overhemden verkopen. Hiervoor kiest OLYMP op hun eigen wijze en met hun eigen eisen de geschikte webwinkels uit, die verkooppunten van het OLYMP overhemd mogen worden. In de webwinkel, waar de OLYMP overhemden online gekocht kunnen worden bestaat de collectie uit herenmode van goede kwaliteit en wordt de klant goed behandeld. Op deze manier is ook op internet de kwaliteit van OLYMP overhemden verzekerd.