Casa Moda overhemden

Casa Moda overhemden

De overhemden van Casa Moda zijn een vertrouwde bekende voor veel mannen. Het fijne van dit merk is niet alleen dat ze heerlijke strijkvrije overhemden maken, maar dat deze ook doorlopen in de grote maten. Bij de zakelijke overhemden gaan de verschillende uitvoeringen en kleuren tot en met boordmaat 54. De wat sportievere, meer casual heren overhemden gaan tot en met maat 6XL. De collectie is breed; van klassiek wit en lichtblauw naar meer kleur, maar ook in de prints zie we veel verscheidenheid bij de shirts van Casa Moda.

Wat het merk Casa Moda zo leuk maakt is dat zij grote maten kleding maken die leuk is. De maten zijn goed en het draagt heerlijk, maar vaak is de keuze in kleding voor een maatje meer niet echt spannend te noemen. Bij Casa Moda kijken ze echt verder. De shirts zijn er in veel verschillende kleuren en ook de prints zijn aanwezig. Vaak is het zo dat kleding is grotere maten alleen in onopvallende kleuren en prints aangeboden wordt, maar daar maakt dit Duitse merk echt een uitzondering in. Leuke kleurige ruiten, vrolijke dessins en uni overhemden in de mode kleuren van het seizoen.

Casa Moda truien

De moderne truien van Casa Moda, zijn er ook in veel verschillende uitvoeringen. Het fijn gebreide V-hals truitje dan makkelijk over een overhemd of t-shirt past, maar ook stoerdere schipperstruien met rits in de opstaande boord in een structuur steek. Het mooie is dat ook de truien in de vele verschillende uitvoeringen en kleuren er zijn tot en met maat 6XL. Het is ook nog heel handig dat de truien van Casa Moda ook weer naadloos kleuren bij de overhemden; dat maakt het combineren wel zo makkelijk.

Casa Moda polo’s en t-shirts

In hetzelfde kleurthema als de overhemden heeft Casa Moda ook heerlijke t-shirts en poloshirts die weer makkelijk te combineren zijn met de shirts en truien. En uiteraard, ook deze zijn er tot en met maat 6XL en zo kan je er ook ook met een maatje meer modern en kleurig gekleed bij lopen.