Merken

Merken

Overhemden zijn er in veel verschillende kwaliteiten en van heel veel merken. het is fijn om een kwaliteitsoverhemd te dragen dat bij voorkeur ook nog eens strijkvrij is. Dan heeft u de stijlvolle uitstraling plus het gebruiksgemak. Met de overhemden van merken zoals Seidensticker, Eterna, Olymp, Profuomo, Venti en Casa Moda zit je altijd goed. Klassieke business shirts maar ook de business casual overhemden zijn bij deze merken goed vertegenwoordigd en zorgen ervoor dat u er altijd stijlvol gekleed uitziet met een van deze overhemden.

Verschillende pasvormen

Iedere man is anders, daarom zijn er bij veel overhemden merken ook verschillende pasvormen te vinden. De namen zijn bij ieder merk weer anders, maar dat is om het een beetje spannend te houden voor iedereen. Het mooie is wel dat de overhemden van wijd, recht en niet getailleerd, in kleine stapjes gaan naar steeds strakkere modellen. Er is dus een goed zittend shirt voor de wat vollere man, maar ook voor de superslanke atletisch gebouwde man. De maten van de overhemdenOLYMP nieuwe collectie lopen vanaf boordmaat 37 tot en met 54. Gelukkig is in iedere webshop er voor ieder model een beschrijving te vinden plus een maattabel, dus met een beetje puzzelen of de hulp van een goede klantenservice of styliste kom je altijd uit op het juiste overhemd.

Ook voor lange mannen

Ben je lang en heb je altijd last van te korte mouwen en een te kort shirt? Kijk dan eens bij de overhemden met extra mouwlengte, hierbij zijn de mouwen en het hele hemd 5 centimeter langer dan bij de normale mouwlengte. Voor mannen tot 2 meter is dit echt een uitkomst. Ben je nog langer dan zijn er zelfs overhemden te koop die nog langere mouwen hebben. Zo loop je nooit meer verplicht met omgeslagen manchetten en een shirt uit je broek omdat het eigenlijk net allemaal te kort is.