Olymp Tendenz

Olymp Tendenz

Voor modebewuste mannen die er graag goed uit willen zien

De overhemden van Olymp Tendenz al lang geen onbekende meer zijn. De speciale zakelijke Olymp Tendenz collectie bestaat uit prachtig mooie overhemden, die als grote voordeel hebben dat ze zeer gemakkelijk te strijken zijn, en bijna niet kreuken. Dit komt door de perfect gekozen natuurlijke materialen die er gebruikt zijn, en die er voor zorgen dat je het heerlijk aanvoelt wanneer je de Olymp Tendenz overhemden draagt.

Wat de Olymp Tendenz overhemden echt onderscheidt van andere merken

Dat er bij de keuze van de grondstoffen voor de Olymp Tendenz lijn, echt bewust voor gekozen is om voor duurzaamheid te gaan. Dat geldt bij de keuze van de producten die voor de Olymp Tendenz overhemden worden gebruikt, maar ook voor de hele manier van ondernemen waar voor gekozen is.

Het bedrijf Olymp is al jaren bezig met het zogenaamde sociaal ondernemen, en kiest ervoor om haar eigen verantwoordelijkheid te nemen. Dit uit zich onder andere in de arbeidsvoorwaarden die er zijn op de plaats waar de Olymp Tendenz overhemden worden geproduceerd. Om ervoor te zorgen dat ze achter hun producten kunnen staan, zoals de Olymp Tendenz overhemden, kiest Olymp ervoor om bij het hele proces alleen zaken te doen met streng geselecteerde partners. Op die manier staan ze er garant voor dat dat Olymp Tendenz overhemden op een verantwoorde manier gemaakt worden, en onder goede omstandigheden voor diegenen die de Olymp Tendenz overhemden maken.

Het is misschien niet iets waar dagelijks bij stilgestaan wordt, maar het is echt heel erg bijzonder wat er gebeurd bij het maken van Olymp Tendenz overhemden. Olymp past alleen maar die grondstoffen toe die uit natuurvezels bestaan. Met andere woorden: de Olymp Tendenz overhemden worden gemaakt van duurzame en 100% natuurlijke grondstoffen, zoals katoen, zijde, wol of kasjmier.
Waarom kiezen ze juist die materialen voor de Olymp Tendenz overhemden? De stoffen zullen een heerlijk draagcomfort hebben doordat ze blijven ademen, en voelen heerlijk zacht.

Toch fijn om te weten wanneer u de volgende keer uw Olymp Tendenz overhemd draagt.