20% kerst korting

20% kerst korting

Shop nu jouw favoriete overhemden van OLYMP extra voordelig met 20% kerst korting! Kies online uit de volledige collectie van met verschillende pasvormen. Zo is er met de collectie OLYMP Luxor Comfort Fit keuze uit heerlijk ruim gesneden overhemden, voor mannen die van maximale bewegings- vrijheid houden. Voor de man die graag modieus voor de dag komt, maar liever niet een strak Slim Fit overhemd wil dragen is er de collectie OLYMP Luxor Modern Fit. Deze overhemden zijn licht getailleerd en afgewerkt naar de laatste modetrends. Met deze overhemden kom je modern voor de dag, maar ze zitten niet te strak. Voor de jonge slanke man zijn er de overhemden uit de collectie OLYMP Level 5 Five. Zeer slank gesneden overhemden met een heerlijk zachte stretch.

20 korting op olymp

 (Actie loopt tot en met 31 december 2015)

Strijkvrij de dag door

Zijn strijkijzer fabrikanten nog altijd bezig met de strijd om de meest innovatieve strijkijzer op de markt te brengen, dat het makkelijker moet maken om overhemden te strijken, is OLYMP al een stap verder. De serie OLYMP Luxor (Comfort Fit en Modern Fit) bestaat uit volledig strijkvrije overhemden, zonder consequenties voor het draagcomfort. De stof is van 100% katoen, waarbij de wezels van het katoen een speciale behandeling hebben gehad. Dit levert hoogwaardige stoffen op, waarbij geen strijkijzer meer nodig is.

Het ideale cadeau

Met de kortingsactie van 20% korting op alles maakt het nog leuker om een OLYMP overhemd cadeau te doen. Je komt niet alleen met een mooi overhemd, het cadeau is uniek omdat deze niet meer hoeft te worden gestreken. Zo maak je vaak meerdere personen in een huishouden blij!

Goed gekleed aan het kerst diner

Met de einde jaars actie van Hemdvoorhem.nl kan je goed gekleed aan tafel tijdens de gezellige kerst diners. De OLYMP overhemden, truien en stropdassen zijn echt ideaal om te dragen voor een elegant diner. Je ziet er niet alleen onberispelijk uit, je zult zijn dat de overhemden aan het einde van de dag nog steeds mooi glad is. En dat alles met 20% korting!

Bekijk de kerstactie en bestel jouw favoriete OLYMP overhemden online >>

 

Reacties zijn gesloten.