5=4 ACTIE!

5=4 ACTIE!

De web winkel hemdvoorhem.nl heeft alles voor echte mannen. U kunt op de web winkel alles vinden van Olymp dus ook de strijkvrije overhemden, stropdassen, t-shirts en Olymp heren truien. De web winkel is er speciaal voor mannen, u kunt er ook boxershorts en sokken bestellen. De web winkel bied een hoge kwaliteit voor een redelijke prijs.

vijf halen 4 betalen

De Actie

De actie is nu bij hemdvoorhem.nl vijf halen is vier betalen, u zoek bijvoorbeeld vijf prachtige overhemden van Olymp uit en u betaald er maar vier. Het goedkoopste artikel krijgt u gratis en word gelijk in de web winkel berekend. De actie is niet geldig in combinatie met andere acties of kortingscodes. Hemdvoorhem.nl zorgt voor een goede levering en er zijn geen verzendkosten.

Kast vullen

Met de vijf is vier actie kun je een hele kast vullen, alle combinaties zijn mogelijk. De actie geld niet alleen op de Olymp strijkvrije overhemden maar u kunt ook kiezen voor een passende trui met een overhemd. Olymp overhemden passen goed onder een Olymp trui, daarbij zijn er veel stropdassen mee te combineren voor matchende outfit. Al de modellen van Olymp doen mee met de actie, Olymp level 5 voor getailleerde overhemden, modieus getailleerd ( modern fit ) en de comfort fit voor een recht model. Voor een niet te hoge prijs kunt u de kast vullen met de prachtige Olymp kwaliteits kleding.

Bestel gemakkelijk met de 5=4 ACTIE!

Alle heren kleding van Olymp valt onder de 5=4 actie op de web winkel van hemdvoorhem.nl. Als u al een overhemd of een trui van Olymp heeft is het helemaal makkelijk om nu online te winkelen, u besteld gewoon het zelfde model in de zelfde maat. Bij de overhemden in de web winkel vind u een maattabel daar kunt u al de maten zien en bij u zelf opmeten. De artikelen van Olymp worden tussen 2-4 werkdagen verzonden. Voor vragen kunt u altijd contact opnemen met de klantenservice van hemdvoorhem.nl

Reacties zijn gesloten.