Gezien in Elsevier, Quote en Linda

Gezien in Elsevier, Quote en Linda

Gezien in de Elsevier, Quote en Linda

Elk seizoen brengt OLYMP een geheel nieuwe collectie naast haar uitgebreide basis collectie uit. Deze collectie sluit naadloos aan op de allerlaatste heren mode trends en wordt door middel van media aandacht in de Elsevier, Quote en Linda gepresenteerd aan het grote publiek.

Wat maakt deze overhemden zo uniek?

In de advertenties worden drie verschillende modellen getoond. Deze modellen hebben elk een eigen pasvorm en hiermee heeft OLYMP een overhemd voor iedere man.

De verschillende modellen:

  • Level 5 Five = deze serie wordt gemaakt voor de jonge slanke man die graag een modieus shirt draagt. De pasvorm is strak getailleerd en sluit mooi aan op het lichaam (= body fit) door de toevoeging van een comfortabele stretch. De shirts zijn gemaakt van 95% katoen en 5% elastaan. Alle Level 5 overhemden hebben een jonge uitstraling. Deze overhemden zijn extra easy care en hoeven na het wassen nauwelijks gestreken te worden.
  • Alles over de hemden uit de Elsevier, Quote en LindaLuxor Modern Fit = deze serie overhemden zijn licht getailleerd en daarmee geschikt voor bijna iedere man. Dankzij de toevoeging van twee side backplooien past de snit zich aan jouw lichaam, zonder inlevering van je bewegingsvrijheid. Deze overhemden zijn modieus vorm gegeven en gemaakt van 100% katoen. Ideale bijkomstigheid, de stof is kreuk en strijkvrij en hoeft na het wassen niet gestreken te worden.
  • Luxor Comfort Fit = De comfort fit serie zijn overhemden zonder dat ze getailleerd zijn (recht model). Deze serie bevat klassieke uitvoeringen en moderne uitvoeringen. Ideaal voor de man die van maximale bewegingsvrijheid houdt. Ook deze overhemden zijn gemaakt van 100% katoen en strijkvrij.

Ook online te bestellen

De afgebeelde overhemden in de Elsevier, Quote en Linda zijn verkrijgbaar bij meer dan 170 fysieke verkooppunten in heel Nederland. Bij de advertenties vindt u de verkoop adressen die (een gedeelte) van deze collecties aanbieden. Maar naast deze adressen vindt u de overhemden ook online!

Bekijk nu de overhemden uit de advertenties van Quote, Libelle en Elsenvier en bestel ze eenvoudig online >>


 

Reacties zijn gesloten.