Nieuwe collectie 2015

Nieuwe collectie 2015

De eerste nieuwe collecties van OLYMP liggen in de winkel! De komende twee maanden zal er wekelijks nieuwe mode items worden uitgeleverd uit de collectie najaar-winter 2015 / 2016. Bekijk de nieuwe overhemden en truien collectie online en laat je inspireren door de laatste trends. Elke week zal de collectie verder worden aangevuld, met steeds warmere kleuren. De eerste nieuwe items zijn er speciaal voor het nazomer seizoen, deze shirts zorgen voor een heerlijk frisse look.Olymp nieuwe collectie

Verschillende collecties

OLYMP werkt elk seizoen met drie verschillende collecties, die gedurende het seizoen worden uitgeleverd. De eerste uitlevering bestaat voornamelijk uit uni overhemden in de kleuren van het seizoen. Dit seizoen zijn bestaat het kleuren pallet wijnrood, paars, mosterd geel en bruin. Deze overhemden vindt u inmiddels in de webshop.

De tweede levering bestaat voornamelijk uit shirts die zich kenmerken door de speciale dessins en contrast details, deze shirts zijn inmiddels binnen en worden dagelijks online gezet. Eind september vindt de laatste levering plaats waarbij het kleuren pallet uit meer winterse kleuren bestaat en en tevens uit warme winter truien.

De collectie met overhemden met extra lange mouwen is dit jaar groter dan ook. Vanaf nu kan de langere man ook voor een zeer uitgebreide collectie terecht bij OLYMP!

Wees er snel bij want op = op

Van de nieuwe collecties geldt: OP=OP. Wacht dus niet te lang en bekijk de aller nieuwste OLYMP overhemden online >>

Reacties zijn gesloten.