Nieuwe OLYMP collectie zomer en voorjaar 2014

Nieuwe OLYMP collectie zomer en voorjaar 2014

olymp zomer collectieOok al is het winter en koud, denken aan de tijd dat het lekker warm is doet iedereen. OLYMP heeft de collectie van 2014 al klaar en weet welke modellen en kleuren er komen. De OLYMP overhemden voor het voorjaar zijn fris van kleur en in allerlei motieven verkrijgbaar. Er zijn prachtige effen overhemden met zomerse kleuren en ook contrast, ruit en streepjes ontbreken niet. Natuurlijk zijn er de luchtige overhemden met lange mouw voor de formele gelegenheden of voor op kantoor. Voor thuis of casual komen er in de OLYMP collectie voorjaar 2014 prachtige overhemden met korte mouw. Ook deze overhemden met korte mouw zijn zo mooi, dat ook deze prima te dragen zijn voor op kantoor onder een colbert of samen met een mooi vest.

De kwaliteit van alle OLYMP overhemden is zoals altijd geweldig. Weer is de beste katoen gebruikt en alle overhemden zijn strijkvrij. De overhemden zijn in verschillende pasvormen gemaakt (Comfort Fit, Modern Fit en Body Fit), zodat elke man van de overhemden kan genieten in de zomer.

Ook de polo’s met korte mouw kunnen niet ontbreken in de voorjaarscollectie 2014. Vooral tijdens warme dagen is de polo een ideaal kledingstuk om te dragen op een pantalon. Dit komt door de korte mouw, het luchtige katoen en de goede pasvorm van de OLYMP polo’s. Een polo dragen op kantoor kan prima en zal zeker in het voorjaar of de zomer geaccepteerd zijn. De polo’s van OLYMP zijn van een goede kwaliteit en zullen altijd hun mooie pasvorm houden. Ook de polo’s voor het voorjaar en de zomer zijn verkrijgbaar in mooie klassieke en moderne zomerse kleuren. Ook bij www.hemdvoorhem.nl kan men de mooie OLYMP polo’s en overhemden voor het voorjaar en zomer van 2014 online kopen.

OLYMP online bstellen

Reacties zijn gesloten.