OLYMP heren truien

OLYMP heren truien

OLYMP truien hebben een fantastische snit en zijn gemaakt van kwalitatieve garens, zoals puur en dik katoen. Deze Olymp truien voor heren draag je over een overhemd en / of onder een jasje of blazer. De Olymp truien hebben ronde of v – halzen en mooi afgewerkte boorden. Deze truien kun je zakelijk dragen of meer casual boven een jeans. Sommige truien hebben bijzondere details en applicaties, zakjes en / of ritsen. De truien van OLYMP passen perfect bij de collectie strijkvrije overhemden en laten zich eenvoudig combineren voor de ultieme business look.

Heren truien van OLYMP

Olymp truien in diverse modellen

De Olymp truien die van katoen of het fijnste scheerwol zijn samengesteld, zijn ideale kledingstukken voor koude of winterdagen. Naast de truien met lange mouw treft u ook mouwloze spencers. Elk jaargetijde brengt Olymp nieuwe truien uit, die passend zijn voor dat seizoen. Behalve spencers en vesten zijn er coltruien en pullunders. De heren Olymp truien in de vorm van een vest met rits zijn zeer comfortabel en multifunctioneel. Elke Olymp trui is hoogwaardig. Kies een passend Olymp overhemd uit om onder uw Olymp truien te dragen.

Olymp truien zijn betaalbaar

Olymp truien zijn ondanks de hoge kwaliteit en prachtige vormgeving altijd betaalbaar. U kunt deze Olymp truien online voordelig kopen. Stel een outfit samen met een Olymp heren trui een Olymp overhemd en accessoires van Olymp. Olymp heeft de mooiste stropdassen en strikken in haar sortering accessoires. Met een kledingcollectie van Olymp komt u overal stijlvol voor de dag. Bekijk de actuele collectie heren truien online >>

 

 

Reacties zijn gesloten.