OLYMP overhemden Bijenkorf

OLYMP overhemden Bijenkorf

OLYMP staat bekend om zijn strijkvrije overhemden. Zij streven ernaar dat elke man een geschikt overhemd kan vinden waar hij zich prettig in voelt.Voor alle overhemden geldt dat ze gemaakt worden van de beste katoen. Waar OLYMP verder goed in is dat ze voor verschillende posturen goed passende overhemden hebben.

De slanke moderne jonge man zal kiezen voor de OLYMP Level 5 overhemden. Andere mannen hebben weer liever de Modern Fit of de Comfort Fit overhemden van OLYMP.

Ook de grote, lange mannen kunnen een geschikt OLYMP overhemd kiezen. Voor hen zijn er de OLYMP mouwlengte 7 overhemden. Het is dan ook niet voor niets dat OLYMP één van de grootste overhemden fabrikanten is in Europa. OLYMP overhemden zijn op verschillende plaatsen verkrijgbaar, maar niet op al deze plaatsen vindt men het goed passende OLYMP overhemd. De grote warenhuizen zoals bijvoorbeeld “De Bijenkorf” verkoopt ook OLYMP overhemden, maar dan vaak alleen de standaard modellen. Natuurlijk zijn ook de OLYMP overhemden van “De Bijenkorf” van dezelfde goede kwaliteit, alleen is het jammer dat er dan niet rekening wordt gehouden met de man met afwijkende maten. Deze mannen kunnen het beste terecht bij de betere webwinkels. In vergelijking met de “De bijenkorf” is hier veel meer keuze in de verschillende OLYMP overhemden. Er kan vaak precies aangegeven worden welke boordmaat men wil en met behulp van de maattabel kan er zo precies het OLYMP overhemd gezocht worden met de beste pasvorm.

Een voordeel van in een winkel kopen is dat vaak persoonlijk advies gegeven wordt door medewerkers die verstand van zaken hebben. In de grote warenhuizen, zoals “de Bijenkorf” is vaak deskundig personeel aanwezig om het juiste advies te geven bij de aanschaf van een OLYMP overhemd. Wanneer je online een overhemd wilt bestellen, dan is er natuurlijk altijd de mogelijkheid om een klantenservice te bellen.

Reacties zijn gesloten.