OLYMP stropdassen

OLYMP stropdassen

De nieuwe collectie stropdassen is er! Deze stropdassen hebben leuke zomerse felle kleuren, hierdoor zijn ze goed te combineren met de nieuwe collectie OLYMP overhemden. Deze stropdassen zijn niet zomaar stropdassen, ze zijn behandeld met NANO technologie. Hierdoor zijn de dassen van OLYMP vlekbestendig.

OLYMP stropdassenDe OLYMP stropdassen zijn beschikbaar in twee verschillende breedtes. Er is de zeven centimeter brede stropdas en een trendy zes centimeter brede stropdas. De stropdassen verschillen niet alleen in de maat maar natuurlijk ook in kleur. Er zijn veel verschillende frissen kleuren, onder andere grijs met een witte print, paars, zwart, licht met donkerblauw, rood, groen en naast deze leuke frisse kleuren nog veel meer.

olymp stropdassen

Deze dassen uit de voorjaar-  zomer collectie laten zich gemakkelijk combineren met de overhemden van OLYMP. Er zit dus altijd wel een stropdas tussen die bij u past. Deze stropdassen geven u dus een leuke en tegelijkertijd een casual uitstraling. Ze zijn dus perfect voor een avondje uit of gewoon naar het werk. De dassen geven naast een super uitstraling ook een super comfort en je hoeft niet bang te zijn voor vlekken op je das!

Bestel jouw favoriete stropdassen van OLYMP  direct online >>

 

Reacties zijn gesloten.