Trends voor voorjaar / zomer 2016

Trends voor voorjaar / zomer 2016

De eerste nieuwe collecties van OLYMP zijn inmiddels online te bestellen. De collectie voorjaar / zomer 2016 wordt tussen nu en begin maart uitgeleverd. De collectie omvat overhemden, truien en polo’s in kalme en zachte tinten. Deze tinten zorgen voor een positieve en vrolijke uitstraling.

Trends voorjaar / zomer 2106

Sportief en accessoires met een donker blauwe tint

In het modebeeld van voorjaar / zomer 2016 bevatten de formele herenmode sportieve elementen. Zo bevatten de colberts in dit seizoen ritsen ipv knopen voor een meer gestroomlijnde uitstraling. De traditionele witte overhemden zijn nog altijd een belangrijk onderdeel binnen de heren mode, maar wordt meer en meer vervangen door shirts met contrast details voor een speels effect en ter vervanging van de stropdas. De trend is een accessoires uitgevoerd in een diepe donkerblauwe tint, denk aan marine of navy blauw voor meer dieptewerking. Dit komt bij OLYMP terug in de verschillende contrast voeringen en kan uitgebreid worden met een bijpassende riem, stropdas en gympen. Maak jouw outfit helemaal compleet en combineer zachte pastel kleuren met warmere kleuren en laat dit ook terugkomen in jouw zonnebril.

Trend kleuren

De trend kleuren voor dit seizoen zijn allemaal zachte pastel kleuren voor een rustig beeld. Denk aan pastel geel, cool bleu, roze, beige, granaat rood en mint. Al deze zachte pastel kleuren zijn verwerkt in frisse zomerstijlen in de voorjaar / zomer collectie van OLYMP. Bekijk de gehele collectie van OLYMP online >>

 

Reacties zijn gesloten.