Eens een strijkvrij overhemd altijd een strijkvrij overhemd

Eens een strijkvrij overhemd altijd een strijkvrij overhemd

Onderstaande foto bewijst wel weer, dat wanneer je eenmaal begint aan strijkvrije overhemden je ook nooit meer anders wilt. Een overhemd is het meest gedragen kledingstuk door mannen, enkel een nadelige bijkomstigheid ooit was dat deze zo kreukte. Dit was niet enkel als ze uit de wasmachine kwamen, maar ook tijdens het dragen ontstonden er lelijke kreukels.

Strijkvrije overhemden
Steeds meer mensen ontdekken het gemak van strijkvrije overhemden.

Met de strijkvrije overhemden van OLYMP heb jij geen strijkijzer meer nodig en jij zal er nooit meer gekreukt uitzien na een dag hard werken. Strijkvrij staat eigenlijk gelijk aan kreukvrij en het grootste voordeel hiervan is dat het dragen van een overhemd ineens veel relaxter wordt. ’s Ochtends niet meer haasten omdat er nog snel een overhemd gestreken moet worden en na een lange zwetende autorit geen last van kreukels.

Snel en stijlvol, praktisch en mooi dat zijn allemaal woorden die passen bij de overhemden van OLYMP.

De nieuwe OLYMP collectie voldoet zoals altijd aan de laatste mode trends, dit jaar zijn er zelfs een aantal speciale WK overhemden verkrijgbaar. Uiteraard niet schreeuwend oranje, maar een subtiele verwerking van de Nederlandse vlag in de knooplijst. Een overhemd die voldoet aan alle zakelijke dresscodes, maar waar jij je toch mee onderscheid. Deze speciale uitvoering is enkel verkrijgbaar in het model ‘Level 5’, strak getailleerd.
OLYMP mannen zijn succesvol en hebben weinig tijd, een drukke baan een druk sociaal leven en af en toe ook tijd nodig om te ontspannen. Daarom maakt OLYMP enkel strijkvrije overhemden, jij gaat even goed gekleed als altijd maar bespaart tijd door niet te hoeven strijken.

Bestel jouw strijkvrije overhemden van OLYMP eenvoudig en snel online >>

Speel gratis mee

Reacties zijn gesloten.