Zomer overhemden met korte mouwen

Zomer overhemden met korte mouwen

olymp_overhemden_korte_mouwen

Een OLYMP overhemd staat al jaren bekend om zijn comfortabele dracht, goede snit en hoge kwaliteit. Overhemden met korte mouwen kun je zowel casual als op je werk dragen. Ze staan bijzonder netjes en hebben altijd de juiste pasvorm.

Een overhemd met korte mouwen is tijdloos

Een OLYMP overhemd is een tijdloze klassieker. Het merk bestaat al vele jaren en mag gerust de uitvinder van het strijkvrije overhemd worden genoemd. In de lange geschiedenis van dit label is de losse kraag en manchet verdwenen, maar de hoge kwaliteit stof van 100% katoen gebleven. De zomer overhemden van OLYMP met korte mouwen zijn er in vele maten, kleuren en modellen. Het assortiment loopt uiteen van klassiek tot casual en modern. Je vindt altijd een overhemd dat bij jouw smaak en persoonlijkheid past.

Overhemden worden de laatste jaren steeds populairder

OLYMP hemden met korte mouwen staan voor een zelfbewuste en relaxte lifestyle. Het merk richt zich niet op een bepaalde leeftijdsgroep. Van jong tot oud draagt met plezier een OLYMP hemd. Zo’n pronkstuk mag natuurlijk niet in je garderobe ontbreken. Met elk seizoen een nieuwe collectie, volg je altijd de laatste trends. De laatste jaren wordt het overhemd steeds populairder. Dat zie je terug in het rijke aanbod aan overhemden met korte mouwen, ideaal voor in de zomer. Inclusief strijkvrije overhemden. Wel zo gemakkelijk voor als je hier geen tijd voor hebt of geen zin in hebt.

Kies voor de kwaliteit en klasse van OLYMP

OLYMP is een merk dat iedereen van een afstand herkent. Het heeft een klassiek design met een eigentijdse twist. OLYMP overhemden met korte mouwen zijn lekker luchtig, hebben geen te strakke boord en schieten niet uit uw broek als u gaat zitten. Gechikt voor op zomerse  dagen of in de winter in combinatie met een warme trui. Ze zijn geschikt voor elke gelegenheid! Neem snel een kijkje in onze online shop en kies voor de duurzame kwaliteit en elegante stijl van een OLYMP overhemd.

Reacties zijn gesloten.