Feestseizoen: het smoking overhemd

Feestseizoen: het smoking overhemd

Sinterklaas cadeaus voor hem
Sinterklaas cadeaus voor hem

De maanden november, december en januari staan in het teken van feest! In deze donkere maanden branden er overal kaarsen en is hangen er zowel binnen als buiten allemaal lichtjes. Op het menu staan bedrijfsborrels, gala’s, een gezellig kerstdiner en een spetterend oud & nieuw feest. Traditie getrouw worden de feestmaanden in januari afgesloten met diverse nieuwjaar recepties!

Een smoking overhemd kan dus niet ontbreken in de garderobe van de man. Een smoking overhemd geeft jouw outfit net even wat meer een feestelijk karakter. Van oudsher draag je een smoking overhemd op een smoking kostuum, maar tegenwoordig kan je een smoking overhemd met een feeststrik heel goed combineren op een spijker broek of chino en zelfs met een paar trendy sneakers.

Fijne feestdagen

Met een smoking / gala overhemd van OLYMP kom je altijd goed voor de dag. Een smokingsoverhemd kenmerkt zich door de blinde knoopsluiting en dubbele manchetten. Er is keuze uit een Wing of ook wel vadermoordenaars boord: de echte klassieker met twee opstaande puntjes die gedragen wordt met een feeststrik of met een Kent kraag: meest voorkomende kraag op een overhemd en kan zowel gedragen worden met een vlinderdas of een stropdas. Er is keuze uit drie verschillende pasvormen van lekker strak tot heerlijk wijd. Er is dus een OLYMP smoking/ gala hemd voor iedere man. De feestmaanden vieren met OLYMP!

Reacties zijn gesloten.