Pakjes voor hem

Pakjes voor hem

De kerstboom staat weer en het wordt hard tijd om na te denken over de pakjes die daaronder moeten komen te liggen. Voor de een schud je zo de ideeën uit je mouw, voor de ander is het serieus hard nadenken en dan blijft het nog een cadeautje waar je niet helemaal achter staat.

hvh-spcial-media0139

Want wat geeft je een man nou toch cadeau? Gelukkig ben je niet de enige die het lastig vindt en zijn er voldoende webshops die met je meedenken en de cadeautjes al kant en klaar voor je hebben ingepakt. Leuk en efficiënt!

De altijd-goed cadeau’s voor hem zijn eigenlijk de klassiekers die de meeste mannen niet voor zichzelf kopen. Denk eens aan een andere boxershort dan die hij altijd al draagt, een leuke sjaal omdat hij toch altijd zonder jas naar buiten gaat, een muts voor als het echt koud is aan de oren en dan voor in huis een paar heerlijke warme huissokken. Geen grote en dure cadeaus die veel moeten kosten, het gaat vaak juist om de attentie en de zorg waarmee je de juiste kleur of soort voor iemand uitzoekt. Het is toch het leukste als er voor iedereen (veel) pakjes onder de boom liggen!

Bekijk alle pakjes voor hem >>

Reacties zijn gesloten.