Maak je outfit compleet

Maak je outfit compleet

Een (OLYMP) overhemd is vaak het eerste wat je ziet van je outfit, maar hoe je het afmaakt is ook belangrijk. Zelfs zoiets kleins en relatief onzichtbaar als sokken zijn erg belangrijk voor het totaalplaatje. Herensokken zijn vaak een beetje het ondergeschoven kind, maar wie kent niet de witte tennissokken onder een pak waar we ondertussen wel van weten dat dat echt niet kan. Maar dat is het ene uiterste, maar ook versleten sokken waarvan de hiel boven je schoen uitkomt is natuurlijk geen gezicht.

OLYMP met bijpassende sokken

Ga voor kwaliteit

Sokken zijn er in veel verschillende soorten, kleuren en stijlen, maar vooral ook in verschillende kwaliteiten. Hoe merk je dat dan? Een sok van goede kwaliteit voel je niet als je hem draagt, dit komt door de materiaalkeuze, afwerking en de pasvorm. Sokken van fabrikanten zoals een Falke en Burlington zijn van die typische kwaliteitssokken. Deze sokken specialisten houden zich al decennia lang bezig met het maken en perfectioneren van de sok. Dit voel je, of juist niet! Geen vervelende naadjes, ze zakken niet af en de boorden knellen niet. De hiel en teen is extra verstevigd waardoor je sokken langer mee gaan.

Welke stijl sokken past het beste?

Witte sokken kunnen dus niet meer, maar waar kies je dan voor? Ga je voor de vrolijke kleuren en prints van een Burlington of Tommy Hilfiger? Of juist voor de uni sokken van Falke? Maar met alleen de keuze voor kleur en wel of niet een patroontje ben je er nog niet. Hoe lang wil jij je sokken hebben? Het bekendste is de gewone sok die tot halverwege de kuit komt, maar ook de kniekous is niet meer weg te denken. Door het hogere model te dragen zie je geen bloot been meer als je gaat zitten. Met de populariteit van de sneaker zijn we ook op zoek naar de perfecte sneakersok, waarbij pasvorm en of deze blijft zitten zelfs nog voelbaarder is. Wat jouw stijl ook is, kies voor een paar mooie sokken voor bij je OLYMP overhemd!

Reacties zijn gesloten.