Overhemden sale

Overhemden sale

Wat is er leuker dan de overhemden van je favoriete merk met hoge kortingen te kopen? Ok, er zijn natuurlijk tal van zaken te bedenken, maar de uitverkoop is een mooie manier om je garderobe eens even lekker op te frissen met nieuwe items. OLYMP overhemden zijn niet dusdanig modisch dat het opvalt als je een overhemd uit een vorige collectie aan hebt. Je gooit je eigen hemden ook niet aan het eind van elk seizoen weg. De sale is dus bij uitstek de kans op voordelig je OLYMP overhemden aan te vullen.

Slim de sale in

Laat je niet verleiden tot de aanschaf van shirts die je nooit aan zal doen, hoe hoog de korting ook mag zijn, dan is het nog steeds een duur hemd. Bedenk ook in de uitverkoop hoe je het overhemd met korting kan combineren en hoe het past bij de rest van je garderobe. Soms is het juist leuk om eens heel iets anders uit te proberen, juist als het met korting is, maar bedenk wel van te voren of je het ook echt zal gaan dragen. De stapel miskopen bestaat bij veel mensen uit artikelen uit de uitverkoop.

Zorg dat je goed op de hoogte blijft van de uitverkoop van je favoriete webshop, de makkelijkste manier is door je in te schrijven voor de nieuwsbrief zodat je de eerste bent die het weet en van de aantrekkelijke kortingen gebruik kan maken.

Is het overhemd dat je graag wil hebben er niet in je gebruikelijke maat? Bedenk dan dat twee boordmaten gebruikt worden per een maat van het hemd zelf; dus maat 41 en 42 zich om het lichaam precies hetzelfde, alleen de boord scheelt een centimeter. Op die manier kan je misschien toch jouw favoriete strijkvrije OLYMP overhemd scoren in de uitverkoop.

Reacties zijn gesloten.