Nieuwe collectie Olymp

Nieuwe collectie Olymp

Olymp laat weer de nieuwe collectie strijkvrij overhemden zien. We zien veel nieuwe kleuren, prints en stoffen. Olymp is het hele jaar door bezig met het ontwikkelen van nieuwe strijkvrije overhemden.Het is belangrijk dat de overhemden de juiste pasvormen hebben en dat ze bij de tijd zijn.

Olymp overhemden

Tend van dit jaar

We zien nu veel blauw bij Olymp, we zien de overhemden in ruitjes streepjes en stippen. Vaak worden er witte achtergronden beruikt met een blauwe tint. De print van de overhemden worden ook steeds exclusiever, er worden grafische prints gemaakt in bepaalde structuren. De overhemden zijn ook casual te dragen als zakelijk. Bij de nieuwe collectie zijn de knoopjes beter gestikt in verschillende kleuren garen. De borden van de strijkvrije overhemden hebben ook vaak een andere kleur of patroon. Je ziet vaak bij een overhemd zonder print, dat de borden en manchetten wel een print hebben. Andersom is dat ook zo strijkvrije overhemden met een print hebben vaak een rustige boord en manchetten. De nieuwe Collectie Olymp heeft veel te bieden.

Verschillende modellen

De modellen van de overhemden veranderen niet, of ze worden zo aangepast dat je er weinig van zult merken. Olymp level 5 is meer voor de jongere mannen. De level 5 collectie is getailleerd en wordt vaak met casual kleding gedragen. De modern fit overhemden zijn getailleerd maar niet te strak, ze hebben een nette uitstraling en zijn voor aller daags te dragen. De comfort modellen van Olymp vallen ruim en zijn niet getailleerd. De comfort modellen worden vaker in de broek gedragen, bijvoorbeeld op een pantalon. Bekijk snel de nieuwe collectie Olymp

Reacties zijn gesloten.