Olymp Sale

Olymp Sale

De Olymp Sale is weer begonnen, hoge kortingen en scherpen prijzen.

Olymp sale

Veel artikelen zijn afgeprijsd van 20% tot wel 70%. Ben je benieuwd welke collecties van Olymp zijn afgeprijsd kijk eens bij hemdvoorhem.nl.
In de sale kunt u Olymp truien, Olymp strijkvrije overhemden en Olymp stropdassen vinden, wees er snel bij van op=op!

Olymp strijkvrije overhemden in de sale

De Strijkvrije overhemden zijn ook in de sale, het zijn overhemden met de zelfde kwaliteit als de andere Olymp overhemden. De overhemden in de sale zijn er voor elke man, Slim fit voor de slanke man, Modieus getailleerd voor een iets ruimere pasvorm maar nog wel getailleerd en de comfort fit voor genoeg beweeg ruimte. Bij hemdvoorhem.nl kun je gemakkelijk een keuze maken, je kiest voor de sale categorie en daarbij Olymp, in de linker kolom kan je aangeven welke pasvorm er voor jou geschikt is. Online Olymp Sale is makkelijk te bestellen en er is genoeg keus.

Olymp truien

Olymp sale bied de mooiste truien voor een lage prijs. De dikke wollen truien zijn nu afgeprijsd met 50% korting! U kunt de truien combineren met strijkvrije overhemden en een mooie Olymp stropdassen. De truien zijn er in verschillende materialen, ze zijn er in wol en katoen. De truien hebben een slanke pasvorm en zullen door de dikkere zoom in model blijven. De truien van Olymp vind u in de webshop van hemdvoorhem.nl, ook deze zijn makkelijk te vinden en op maat een soort te selecteren.

Reacties zijn gesloten.