OLYMP herfst/winter collectie 2013

OLYMP herfst/winter collectie 2013

De nieuwe collectie herfst/winter 2013 is uitgebreider dan ook. De nieuwste trend kleuren sieren de collectie. Maar ook een groot scala aan overhemden met een versiering zijn ruim aanwezig. Bekijk hier de collectie online >>

Olymp

Trendy dessins en een nieuwe kraag, de button down under. Deze kraag heeft knoopjes aan de onderzijde, zodat de boord zijn gehele levensduur in een perfecte vorm blijft (we dragen steeds minder een stropdas, waardoor de boord vaak wat opener gaat staan).

Een OLYMP met  details in contrasterende kleuren is niet alleen in Modern Fit maar ook in Level 5 Body Fit (Slim Fit). Niet alleen de pasvormen zijn modieus, maar zeker ook het uiterlijk. De details zijn heel subtiel aangebracht op bijvoorbeeld de knoopjes, in de kraag en bij de manchetten.  Een stropdas  is niet nodig. De mooie knoopjes, vastgemaakt met een contrasterend garen dienen als versiering, die niet verstopt moeten  worden achter de stropdas. Een Modern Fit shirt is licht getailleerd en heeft daardoor een wat ruimere pasvorm. Extra draagcomfort ontstaat door de rug plooi in dit overhemd. En het logo van OLYMP is fraai geborduurd op de rechter manchet.  Een spijkerbroek, een mooie pantalon in combinatie met dit contrast Modern fit overhemd is de ideale garderobe voor de moderne man.  Overhemden met subtiel contrast en ook met opvallende kleurcombinaties. Leuk om eens af te wisselen.

Reacties zijn gesloten.