OLYMP mouwlengte 7

OLYMP mouwlengte 7

Voor de lange man en liefhebber van OLYMP overhemden, zijn er de overhemden met mouwlengte 7. Stijlvol voor zowel op het werk of lekker casual voor in je vrije tijd. Met een OLYMP overhemd zit je altijd goed! Bekijk de complete collectie overhemden met extra lange mouwen >>

Voor de langere mannen onder ons is het altijd veel moeilijker om geschikte overhemden te vinden. Bij de grotere winkel ketens, zoals de Bijenkorf zie je vaak mooie grote collecties, maar helaas alles in standaard confectie maten. Tegenwoordig hoef je niet meer stad en land af te zoeken voor geschikte overhemden en kan je zelfs kiezen! Hemden online bestellen is eenvoudig. Ga na welke boordmaat je hebt en wat voor pasvorm voor jou geschikt. Ben je slank en hou je van strak gesneden, kies dan voor Slim Fit. Wil je liever iets meer bewegingsruimte maar toch modieus voor de dag komen? Kies dan voor Modern Fit, deze zijn ligt getailleerd (deze werden vroeger verkocht onder OLYMP Slimline). Hou je van recht of heb je een maatje meer, ga dan voor OLYMP Comfort Fit (recht gesneden).

Een OLYMP met mouwlengte 7 hebben naast extra lange mouwen ook een extra ruglengte en in verhouding een langere voorkant, zodat het shirt niet uit de broek gaat. Ook de mouwlengte 7 hemden van OLYMP zijn van 100% katoen en strijkvrij. OLYMP biedt voor alle lange mannen een uitgebreid en stijlvolle collectie!

Reacties zijn gesloten.