Olymp kwaliteitskleding

Olymp kwaliteitskleding

Modebewuste heren kiezen voor Olymp kwaliteitskleding. Wanneer je bij Hemdvoorhem.nl overhemden van het Duitse merk Olymp aanschaft, zit je wat dat betreft absoluut goed. Dit vooraanstaande modelabel is al meer dan 60 jaar dé specialist op het gebied van stijlvolle trendy herenkleding en accessoires die qua kleurgebruik en vormgeving helemaal aansluiten bij alle andere actuele mode. Vanaf de oprichting in 1951, door de ervaren textielondernemer Eugene Bezner, maakt het merk comfortabele elegante kleding met perfecte pasvormen die de truien, vesten, poloshirts, enoverhemden uit de collectie perfect om je lijf laten sluiten.

De beste kwaliteit voor een aangename prijs!

De ambitie van Bezner om met Olymp een sterk kwaliteitsmerk van wereldformaat neer te zetten is in de afgelopen decennia zeer succesvol gebleken, en nog altijd ontdekken steeds meer hippe mannen het merk hebben als waardevolle toevoeging voor hun eigentijdse garderobe. Olymp kent door een uitgekiende inkoopmethode en een goede marketingstrategie een buitengewoon aangename prijs-kwaliteitverhouding!
KWALITEITKLEDING_OLYMP
Olymp overhemden; een modebewuste en milieuvriendelijke aanschaf!

Dat Olymp niet alleen op modieus gebied z’n mannetje staat, blijkt wel uit het milieuvriendelijke productieproces van onder andere de overhemden, dat volledig past bij de kritische wensen en eisen van mannen van nu. Daarnaast doet het merk alleen zaken met leveranciers die garanderen dat de meest wenselijke arbeidsomstandigheden en mensenrechten in hun bedrijf gerespecteerd en uitgevoerd worden. Bij Olymp gaan kwaliteit en duurzaamheid altijd samen met een sociale werkwijze en betrokkenheid bij menswaardige maatschappelijke ontwikkelingen. Als het gaat om overhemden met stijlvolle designs die gevangen zijn in een optimale afwerking, dan zijn de ontwerpers van het merk echte vakbekwame kleermakers met veel oog voor detail en de nieuwste trends. Voor zowel een aantrekkelijke casual outfit, als voor een meer zakelijke kledingstijl vindt je in de collectie verschillende uitnodigende modellen die net zo goed staan op een stoere jeans, als bij een keurig kostuum!

Reacties zijn gesloten.