Perfectie en smaak

Perfectie en smaak

olymp level 5Soms heb je van die momenten in je leven dat je echt op je best bent. Je bent gelukkig met je privéleven en succesvol in het werk. Je bent op de top van kunnen. En het voelt bijna alsof je naar Olympische hoogte bent gestegen. OLYMP is er voor die geslaagde man, de man die alles heeft. En met deze overhemden benadruk je de succesvolle status nog meer.

De perfecte OLYMP kwaliteit

Bij een man met een perfect leven hoort een hoge kwaliteit overhemden. Al decennia lang straalt OLYMP deze kwaliteit en luxe uit. Het bedrijf werd in 1951 opgericht door de Duitser Eugen Bezner. En al vanaf het begin lag de nadruk op het gebruik van hoogwaardige materialen en een goede afwerking. Dit gegeven resulteert in stijlvolle overhemden die ook nog eens zeer comfortabel dragen. Er zitten namelijk verschillende modellen in de collectie die voor jouw lichaam gemaakt lijken te zijn. Voor een ruime pasvorm kies je de Luxor Comfort Fit, terwijl de Luxor Modern Fit juist weer licht getailleerd is. Met de Level Five shirts heeft OLYMP zelfs aan de ultraslanke man gedacht. Door deze goede pasvorm zie je er op je best uit. Precies zoals dat bij een geslaagde man past.

Een overhemd voor iedere smaak

Heb jij de voorkeur voor een tijdloos hemd dat mooi staat onder een jasje? In de collectie zijn diverse effen kleuren en een subtiel ruitjes- of streepjesdessin te vinden. Een overhemd als deze raakt nooit uit de mode. Maar misschien heb je wel een wat meer uitgesproken smaak. Want een succesvolle man mag gezien worden. Daarom heeft OLYMP ook de meest trendy kleuren voor je klaarliggen. Paars, rood, groen of blauw: met deze kleuren val je direct op. En zelfs opvallende prints ontbreken niet in de collectie. Deze overhemden zijn prima te combineren met een casual spijkerbroek. Toch blijft altijd die luxe uitstraling aanwezig.

Reacties zijn gesloten.