OLYMP Najaar 2016

OLYMP Najaar 2016

De najaarscollectie van Olymp brengt weer veel mooie overhemden in de goede strijkvrije kwaliteit die we van dit Duitse merk gewend zijn. De kleuren worden weer wat donkerder en warmer; veel donkerblauw, zwart en antraciet en als de echte trendkleur voor deze winter ook veel modellen en stijlen in het bordeaux rood. Weer eens aan andere kleur in de garderobe die zich gemakkelijk laat combineren met klassiekers als antraciet, blauw en zwart. Natuurlijk worden ook de witte overhemden niet vergeten, vaak met leuke contrasten in de binnenkant van de boord en de manchetten.

OLYMP overhemden online

Patronen contrast

Juist door het gebruik van een patrooncontrast zijn de Olymp overhemden zowel zakelijk als sportief te dragen. Met of zonder stropdas in een pak, maar met het bovenste knoopje open en de manchetten omgeslagen op een jeans of katoenen broek, ook weer geschikt voor casual gelegenheden. Wat is er nu makkelijker om aan het einde van de werkdag de das af te doen, knoopje open en door naar een gezellig avondprogramma.
De Olymp overhemden zijn verkrijgbaar in drie verschillende fits; Comfort Fit die recht en ruim valt, Modern Fit die modern getailleerd is maar nog steeds voldoende bewegingsruimte biedt en dan de Level 5 Body Fit overhemden die strak getailleerd zijn voor de slanke mannen die graag een mooi aansluitend overhemd dragen. Voor ieder postuur heeft Olymp een passend overhemd; van maat 38 (S) tot en met maat 50 (4XL).

Najaar collectie van OLYMP

Strijkvrij

De 100% katoenen strijkvrije overhemden zijn niet alleen een genot om te dragen, maar ook in het onderhoud erg vriendelijk. De overhemden hoeven na het wassen niet gestreken te worden door de speciale behandeling die het katoen heeft ondergaan. Hoe fijn is het om de overhemden niet te hoeven strijken! In het dragen zien we natuurlijk hetzelfde gemak, ook na bijvoorbeeld een lange autorit nog steeds een kreukloos overhemd.

Strijkvrije overhemden

Reacties zijn gesloten.