OLYMP nieuwe collectie

OLYMP nieuwe collectie

De bijna herfstachtige zomer verleidt ons om al naar de OLYMP overhemden van de najaarscollectie te kijken. Warmere kleuren, lange mouwen, mooie stropdassen; zodra het weer wat frisser wordt is het ook weer leuker om met de verschillende mogelijkheden die overhemden bieden te spelen. Een sportief, mooi getailleerd overhemd op een goed zittende jeans met een aansluitend t-shirt eronder voor warmte en behoud van het overhemd. Maar ook een klassiek kostuum met een stijlvol overhemd, stropdas en manchetknopen is toch weer aantrekkelijker als de temperaturen zakken.

Met de overhemden van OLYMP kan je alle kanten op

OLYMP nieuwe collectie

Dit seizoen zien we veel warme kleuren in verschillende stijlen. Buiten de klassiekers in wit en lichtblauw zijn er nu veel gekleurde overhemden met subtiele prints en gemĂȘleerde stoffen in warme kleuren zoals bordeaux rood, veel verschillende blauwtinten, groen, turquoise en grijs van licht tot donker en zwart. Eigenlijk zijn de meeste OLYMP overhemden dusdanig uitgewerkt dat ze heel veelzijdig te combineren zijn; veel overhemden zijn zowel zakelijk met een stropdas te dragen in een pak of op een mooie pantalon met een stropdas, maar ook wat minder formeel met de bovenste knoop los en de manchet omgeslagen.

Diverse prints en subtiele details

OLYMP 2017

Er is een grote hoeveelheid aan verschillende printjes, van heel subtiel en bijna niet zichtbaar dat het een print is, tot echt aanwezige prints die je niet kan missen. Het leuke van de overhemden van OLYMP is dat ze eigenlijk allemaal tot in de kleinste details uitgewerkt zijn. Of dat nu de mooie afwerking is in de effen hemden, of juist de verschillende contrasten die bij de binnenkant van de boord en manchetten gebruikt wordt; alles klopt aan deze overhemden. Het feit dat ze strijkvrij zijn, zorgt er ook nog voor dat strijken overgeslagen kan worden, maar ook dat de overhemden er de hele dag kreukloos uitzien, ook na een lange autorit. Leuk, stijlvol, comfortabel en makkelijk; met een overhemd van OLYMP kom je altijd goed voor de dag!

Bekijk de volledige collectie van  OLYMP en bestel direct online >>

 

Reacties zijn gesloten.