OLYMP No. Six: strak, strakker, strakst

OLYMP No. Six: strak, strakker, strakst

Een nieuwkomer op overhemdengebied dit seizoen is OLYMP No. Six Super Slim Fit. Zoals de naam al aangeeft is dit een overhemd dat nog sterker getailleerd is dan de overhemden die Olymp tot nu toe uitbracht. De toevoeging van deze slanke pasvorm aan de drie al bestaande fits van Olymp is voor die mannen waarvoor de Level 5 serie eigenlijk nog te ruim is en die houden van een mooi getailleerd overhemd. De OLYMP No. Six is maar liefst 6 centimeter strakker als de al strak getailleerde OLYMP level 5 overhemden. Deze No. 6 Six overhemden beginnen bij maat 37 en lopen door tot en met maat 43. Natuurlijk is dit model ook met een extra mouwlengte verkrijgbaar.

Pasvorm: extra strak getailleerd

De Olymp No. Six Super Slim Fit shirts zijn geschikt voor de echt slanke mannen. In vergelijking met de Level 5 overhemden van Olymp is deze serie nog 6 centimeter strakker in de taille. De No. 6 shirts hebben geen borstzak, een smalle knooplijst en verstelbare manchetten die op twee verschillende maten dichtgeknoopt kunnen worden. De twee figuurplooien op de rug zorgen ervoor dat het hemd op de rug mooi met het lichaam mee gevormd is; vaak is er op de onderrug ruimte over en dat wordt door deze tailleringsnaden voorkomen.

Stretch katoen voor de ideale slim fit

Door het gebruik van comfort stretch materiaal, draagt ook Olymp No. 6 Six weer erg aangenaam. Het katoenen overhemd heeft een toevoeging van 3% XLA waardoor het overhemd, ondanks dat het strak is, toch erg prettig draagt. De shirts zijn extra easy-care wat betekent dat met de juiste behandeling strijken, bijna, overbodig is. De basis was-tips die eigenlijk voor elk kledingstuk gelden zijn hier ook van toepassing: niet teveel tegelijk in de wasmachine, zo laag mogelijk centrifugeren, goed uitslaan en op een hangertje hangen. Met de vingers nog even de boord, manchetten, knooplijst en onderkant gladstrijken en de kans is groot dat het overhemd niet gestreken hoeft te worden.

OLYMP No. Six

Super Slim Fit collectie

De Super Slim Fit overhemden van Olymp zijn er natuurlijk is verschillende basiskleuren die in geen enkele garderobe mogen ontbreken. Natuurlijk zijn er ook verschillende print en kleuren die inspelen op de trends van dit seizoen waardoor iedereen een No. Six hemd naar eigen smaak en stijl zal kunnen vinden. De overhemden zijn zowel zakelijk als casual prima te combineren. Kies zakelijk voor een mooie smalle das voor een stijlvolle uitstraling. Voor een sportievere look doen de shirts met patronen of contrastdetails het heel goed; deze overhemden zijn al dusdanig uitgewerkt met verrassende details, dat een mooie jeans of sportieve broek al voldoende is om er goed gekleed bij te lopen.

Bekijk ze allemaal >>

Reacties zijn gesloten.