OLYMP overhemden Gouda

OLYMP overhemden Gouda

Het duurt niet lang meer of ook in Gouda wordt de winkel  Edcetera gesloten. Bij  Edcetera in Gouda kon je terecht voor de prachtige OLYMP overhemden.

Dat de deuren gesloten worden is jammer, want in deze winkel staat kwaliteit, vriendelijkheid en service bovenaan. Dat is precies wat OLYMP verwacht van de winkels waar hun overhemden verkocht worden.

Voor de bewoners van Gouda betekent dit dat zij op zoek moeten naar een andere winkel waar de mooie OLYMP overhemden worden verkocht. Deze andere winkel moet dan ook de service en klantvriendelijkheid bieden, die men in Gouda gewend is bij Edcetera. Alternatieven zijn de Bijenkorf (Den Haag), Suitable (ook Den Haag) of dichterbij vanaf j eigen stoel: Hemd voor Hem (online shop). Op internet de OLYMP overhemden kopen is alleen nog niet bij iedereen bekend.

Ben je gewend aan de persoonlijke service van de winkel op de straat, dan is vaak het argument dat internet onpersoonlijk is. Toch is dat niet waar. Een webwinkel zoals Hemd voor Hem is altijd bereikbaar met telefoon of email. Je kunt er terecht met alle vragen en er is veel kennis van de producten om goed advies te geven.  Deze winkel is een goede opvolger voor Edcetera . De service, klantvriendelijkheid en de waarborg voor kwaliteit zijn hetzelfde als men gewend is in Gouda, Haarlem of Den Haag, waar de winkels van Edcetera gevestigd waren. Een  OLYMP overhemden online kopen  is net zo veilig als een OLYMP overhemd kopen in de winkel in Gouda. De kwaliteit is hetzelfde, de service is hetzelfde en wanneer het overhemd niet past of het valt tegen dan kan het altijd kosteloos weer teruggestuurd worden. Daarbij is  bij hemdvoorhem.nl nog veel meer online te koop, zoals de bijpassende stropdassen, truien, herensokken en ondergoed van OLYMP.

Reacties zijn gesloten.