Het OLYMP overhemd met Mouwlengte 7

Het OLYMP overhemd met Mouwlengte 7

mouwlengte 7 online

Lange, grote mannen hebben veel moeite om goed zittende kleding te kopen. Overhemden hebben standaard veel te korte mouwen en de lengte van de overhemden is vaak te kort waardoor het overhemd steeds uit de pantalon gaat. Het gevolg is dat het overhemd niet mooi past. Om een langere lengte te krijgen is een grotere maat overhemd nodig, waardoor deze dan om de body weer veel te ruim valt. Bij een kleinere maat is de rug steeds bloot en zitten de manchetten van het overhemd ergens midden op de onderarm. Al met al geen mooi gezicht en zeker niet comfortabel.

Gelukkig heeft OLYMP voor deze mannen het OLYMP overhemd met Mouwlengte 7. Met deze overhemden mouwlengte 7 wordt helemaal rekening gehouden met de behoefte van de lange grotere man. Het verschil van een OLYMP overhemd mouwlengte 7 met een ander OLYMP overhemd zit zoals het woord al doet vermoeden in de lengte van de mouwen. Nu zijn er meer fabrikanten van overhemden die mouwlengte 7 hebben. De OLYMP overhemden Mouwlengte 7 hebben een mouwlengte van 69 centimeter (4 centimeter langer dan de normale mouwlengte) en daarnaast zijn er overhemden met een super lange mouw van 72 centimeter, deze worden ook door mannen langer dan 2 meter gedragen.

Worden de mouwen langer, dan moet ook het rugpand langer gemaakt worden. De OLYMP Mouwlengte 7 overhemden hebben daarom ook een verlengd rugpand. Deze overhemden zijn Comfort Fit, modern Fit en zelfs Level 5. Het is goed dat OLYMP rekening houdt met de lange, grotere man zodat ook zij kunnen genieten van de goede kwaliteit OLYMP overhemden. Ook www.hemdvoorhem.nl houdt rekening met deze mannen daar kan men deze prachtige OLYMP mouwlengte 7 overhemden online kopen.

Bestel overhemden met mouwlengte 7 online >>

Reacties zijn gesloten.