OLYMP overhemden Haarlem

OLYMP overhemden Haarlem

Overal in Nederland zijn verkooppunten van OLYMP overhemden te vinden. De prachtige gespecialiseerde heren modezaken zijn vooral te vinden in steden. OLYMP is kieskeurig als het gaat om wie hun overhemden mag verkopen.

Bekijk de gehele OLYMP collectie online >>

Iedereen die de OLYMP overhemden koopt weet dat kwaliteit gegarandeerd is. Ook in Haarlem was tot kort een mooie winkel waar deze overhemden aangeschaft konden worden. Bij Edcetera in Haarlem kon men terecht voor de OLYMP overhemden.

Deze winkel stond bekend om zijn grote keuze in overhemden van goede merken zoals OLYMP, Seidensticker en Eterna. Ook de bijpassende stropdassen kon men daar kopen. Bij Edcetera in Haarlem kon men rekenen op een prettige sfeer en een goede service. Helaas is ook deze winkel in Haarlem niet opgewassen tegen de crisis en zijn de deuren per 1 oktober 2012 gesloten. Dit is een strop voor de bewoners van Haarlem die hun overhemden daar kochten. Gelukkig kunnen zij nu terecht bij www.hemdvoorhem.nl.

Zij hebben net als Edcetera in Haarlem alle mooie, goede merken overhemden. Merkenzoals OLYMP, Seidensticker, Venti, Arrow overhemden en Eterna kunnen allemaal online gekocht worden samen met de bijpassende stropdassen en andere accessoires. Hemdvoorhem.nl is een webwinkel waar vriendelijkheid en goede service hoog in het vaandel staan. Het is zeker een goede vervanger van Edcetera in Haarlem en andere steden waar deze winkel uit het straatbeeld is verdwenen. OLYMP laat zijn overhemden niet verkopen door winkels en webwinkels die er een potje van maken, dus ook op internet kan men vertrouwen op de webwinkel waar OLYMP overhemden worden verkocht.

Reacties zijn gesloten.