Sotsji, ook jij kan kampioen zijn

Sotsji, ook jij kan kampioen zijn

Op dit moment is iedereen druk doende met de Winterspelen in Sotsji. De Olympische spelen zijn het hoogtepunt voor elke sportliefhebber. Massaal zitten we voor de buis om de prestaties van de sporters te bekijken. Dat geeft een gevoel van saamhorigheid. 

olympische_overhemden

Wanneer dan één van onze Nederlandse helden ook nog eens een gouden medaille haalt dan geeft dat een gevoel of dat we dat samen hebben gedaan. De kampioen staat op het erepodium en neemt de medaille aan. Wanneer het volkslied gaat klinken komen de emoties van blijdschap en euforie naar boven.

Dat gevoel kent iedereen die meeleeft met de sporters. En dat is nu precies wat de oprichters van Olymp aan de dragers van hun overhemden mee wil geven. Het gevoel dat je een kampioen bent. De Olymp overhemden zijn voor de zelfverzekerde succesvolle man. Deze man voelt zich prettig in deze overhemden. Hier zijn verschillende redenen voor. Allereerst is de kwaliteit van deze overhemden erg hoog. Het katoen wat gebruikt wordt is eersteklas en zijdezacht en de pasvorm is geweldig. Er wordt rekening gehouden met alle mannen.

De overhemden zijn verkrijgbaar in verschillende pasvormen. Er zijn strak getailleerde overhemden voor de slanke man, licht getailleerde voor de moderne man en de recht gesneden overhemden voor de man die een maatje meer heeft. Moderne succesvolle mannen besteden hun tijd met dingen die belangrijk voor ze zijn. Daar hoort strijken niet bij. Dat hoeft ook niet, want deze overhemden zijn allemaal strijkvrij. Dit zijn genoeg redenen om je een kampioen te voelen in een Olymp overhemd. Een gouden medaille zal de zakenman niet krijgen, maar het gevoel een kampioen te zijn in het werk en zakendoen is iets wat wel bereikt kan worden door je goed te voelen en je te kleden met comfortabele en mooie kleding. Olymp draagt hier zeker een steentje aan mee.

Reacties zijn gesloten.