OLYMP Slimline wordt OLYMP Modern Fit

OLYMP Slimline wordt OLYMP Modern Fit

OLYMP Modern FitElk overhemden fabrikant heeft zo zijn eigen termen voor de verschillende modellen overhemden. Dit is verwarrend voor de consument en daarom hebben ze de koppen bij elkaar gestoken en afgesproken dat er zoveel mogelijk dezelfde termen worden gebruikt.

OLYMP werkt hier ook aan mee en zal dan ook deze nieuwe termen voortaan gaan gebruiken. Dat deze nieuwe termen worden gebruikt wil niet zeggen dat de kwaliteit of de pasvorm gaat veranderen bij de OLYMP overhemden. OLYMP blijft dezelfde (strijkvrije) overhemden maken in een uitstekende prijs / kwaliteit verhouding en houdt ook zijn drie verschillende pasvormen aan. De meest overhemden fabrikanten hebben twee pasvormen.

De rechte pasvorm is geschikt voor de wat gezette man, die ervan houdt dat het overhemd lekker ruim zit. Dit overhemd is de OLYMP Comfort Fit. Ook bij de andere fabrikanten zal de term Comfort Fit gebruikt worden. Het strak getailleerde overhemd voor de slanke man staat bij OLYMP bekend als het OLYMP Level 5, oftewel Slim Fit overhemd. Naast deze twee genoemde pasvormen heeft OLYMP ook nog de OLYMP Luxor slimline. Deze slim line wordt voortaan de OLYMP Modern Fit lijn genoemd. De OLYMP Luxor Slimline lijn overhemden zijn overhemden voor de moderne man. De overhemden zijn licht getailleerd, waardoor ze de moderne uitstraling hebben. Hierin verandert niets, alleen de naam. Het OLYMP modern Fit overhemd blijft nog steeds geschikt voor de moderne man.

OLYMP wil dat elke man zich comfortabel voelt in het overhemd en blijft dan ook zeker alle drie pasvormen gebruiken. De term slimline zal hier en daar nog wel opduiken, maar al snel zal elke man er van overtuigd zijn dat OLYMP Modern fit een goed gekozen naam is voor het moderne goed zittende OLYMP overhemd.

Reacties zijn gesloten.