Strak in het pak of lekker in je vel

Strak in het pak of lekker in je vel

“Strak in het pak” of lekker in je vel lijkt een keuze die je moet maken als man. Maar niets is minder waar. Tegenwoordig hoeft de man niet meer “strak in het pak” te zitten, maar kan zich daar comfortabel in voelen. De materialen, die gebruikt worden om kostuums en overhemden te maken zijn van een dergelijke kwaliteit dat ze te allen tijden comfortabel dragen.

OLYMP

Firma’s die al decennia lang overhemden fabriceren zijn met hun tijd mee gegaan. Neem nu de overhemden van OLYMP. Zij zijn één van de marktleiders in de verkoop van overhemden. Dat kan natuurlijk alleen wanneer er naar de klant wordt geluisterd. Een OLYMP hemd is er voor elke man. Er zijn verschillende modellen:

  • Het Comfort Fit overhemd , wat een ruime pasvorm heeft en recht gesneden is. Het
  • Modern Fit overhemd, wat net een beetje getailleerd is en graag gedragen wordt door de moderne man.
  • En dan is er nog het OLYMP Level 5 overhemd, wat strak getailleerd is en wat perfect past. De wat slankere en erg moderne man zal zeker dit Level 5 overhemd met plezier dragen.

Door deze verschillende modellen kan de man dus zijn ideale overhemd kiezen om bij het kostuum te dragen. Ook de materialen van tegenwoordig zijn erg comfortabel. Voor de OLYMP overhemden wordt de beste kwaliteit katoen gebruikt, die zo bewerkt is dat ze heerlijk zacht is en niet meer gestreken hoeft te worden. Moderne mannen kiezen weer voor het kostuum met daar onder een prachtig lekker zittend overhemd van OLYMP. Comfort en gemak is wat de moderne man wil. De uitspraak “strak in het pak” zal mede dankzij de heerlijk zittende OLYMP overhemden al snel uit de tijd geraken.

Reacties zijn gesloten.