Tijdswinst: strijkvrije overhemden

Tijdswinst: strijkvrije overhemden

Sportkleding hoeft nooit gestreken te worden, het is kleding die functioneel is en snel gewassen en gedragen moet kunnen worden zonder al te veel gedoe. Waarom zou dit voor overhemden dan anders zijn? Sportieve, casual overhemden maar ook de zakelijke business shirts van een veel verschillende merken zijn vaak gemaakt van strijkvrije katoen, op die manier heb je tijd voor de dingen die het verschil maken in plaats van je tijd te verdoen achter de strijkplank.

Strijkvrije overhemden

strijkvrij = tijdswinst

Overhemden van een goede kwaliteit die ook nog eens lekker zitten en makkelijk in het onderhoud zijn doordat ze strijkvrij zijn, zijn een aanwinst voor iedere man. De opkomst van strijkvrije overhemden is groots, veel internationaal bekende merken zijn er dan ook wel achter dat de extra behandeling die het katoen ondergaat waardoor het strijkvrij wordt, echt een hele positieve ontwikkeling is. Als we kijken naar merken als Eterna, Olymp, Seidensticker, Marvelis, Casa Moda, Venti en Michaelis dan zien we dat het grootste deel van de collecties ondertussen strijkvrij is. Als het niet strijkvrij is dan in ieder geval strijkarm in een extra easy care katoen, wat slechts licht gestreken hoeft te worden.

Shirts met tijdwinst

Voor mannen die vaak een overhemd dragen is het echt een groot voordeel om voor strijkvrije shirts te kiezen; wassen, ophangen, dragen en eventuele kreukels gaan eruit zodra je het draagt door de lichaamswarmte. Ook na een lange autorit of vergadering loop je er niet bij als een verkreukelde krant waardoor je toch stijlvoller overkomt dan met een gekreukelde blouse aan. Veel mannen strijken het overhemd snel even voor de werkdag begint en dat hoeft dan niet meer en dat is tijd die je leuker en nuttiger kan besteden waardoor je een succesvoller begin van de dag hebt.

Reacties zijn gesloten.